Ce este WebAuto Direkt?

Ce este Web Auto Direkt?WebAuto Direkt – WAD - este un proiect ce isi propune simplificarea procesului de cumparare a unei masini premium second-hand din import, precum si inlesnirea obtinerii unei finantari pentru masina visata.

Procesele de gasire, verificare, cumparare, transport si inmatriculare sunt mari consumatoare de timp si bani fiind, de foarte multe ori, adevarate bariere in calea celor ce sunt in cautarea unui automobil second-hand.

WAD gaseste, verifica, achizitioneaza, transporta si inscrie pentru dumneavoastra masinile, oferind si, daca se doreste, acces la cei mai importanti si seriosi operatori de leasing din Romania pentru un plan de finantare personalizat. Consiliem toti clientii, fara exceptie, atat in ceea ce priveste alegerea automobilului, cat si in privinta solutiei de finantare potrivite.

Autovehiculele sunt achizitionate intotdeauna doar de la dealeri autorizati si verificati de personalul nostru si de partenerii WebAuto Direkt, iar veridicitatea informatiilor furnizate este garantata.

Nu in ultimul rand, WebAuto Direkt respecta legislatia in vigoare atat in Romania, cat si in tara de provenienta a autovehiculului, oferind transparenta, seriozitate, promptitudine si informatii complete si adevarate – fara exceptii!

Newsletter

Este gratis și avantajos. Primești informații periodice despre cele mai bune oferte!