Viziunea WAD

Viziunea WAD

WebAuto Direkt a fost construita pornind de la ideea ca relatiile cu toti clientii trebuie personalizate, iar serviciile oferite acestora sa fie complete, oferind in acelasi timp cel mai ridicat grad de confort si de siguranta.

Pentru fiecare client (inclusiv pentru cei ce au mai apelat si in trecut la serviciile WebAuto Direkt), pornim cu asistenta si consultanta, identificarea masinilor dorite si a celor mai bune oferte si ajungem la transportul si livrarea acestora direct la client.

WebAuto Direkt ofera cel mai mare grad de siguranta si securitate a procesului de achizitie de automobile ce poate fi obtinut in Romania (in afara reprezentantelor oficiale ale diversilor producatori de automobile), vehiculele fiind verificate pentru eliminarea oricaror riscuri (legale, fiscale, vamale etc) pentru clientii nostri.

Modelul de afaceri se bazeaza pe relatia directa dintre WebAuto Direkt si clienti, fiind construit pe baza recomandarilor actualilor clienti pentru alti potentiali clienti. Operam pe baza unei baze de date construite in proportie majoritara prin eforturi proprii, prin prospectarea pietei si prin obtinerea de recomandari, de pe intreg teritoriul tarii.

Chiar daca tinta principala a companiei este compusa din clientii interesati mai ales de categoria masinilor de lux (in principal persoane juridice care activeaza in diverse domenii economice), nu ne limitam la acestia. O parte din clientii nostri o reprezinta clientii societatilor de leasing sau ai bancilor in baza de date a carora suntem agreati ca si dealer autorizat. Clientii multumimiti de pachetul nostru de servicii ne promoveaza la randul lor in cadrul cercurilor lor de afaceri si se intorc periodic la noi pentru a achizitiona sau schimba autovehiculele.

Newsletter

Este gratis și avantajos. Primești informații periodice despre cele mai bune oferte!